Log in
Latest topics
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests None
Most users ever online was 171 on Sun Oct 27, 2024 9:50 pm
better than revenge ll babe cece is here to teach you ll
2 posters
better than revenge ll babe cece is here to teach you ll
Babe Cece ll 19 ll crying angel ll better than you
Малко известни факти за мен:
* Кръвта ми е синя. Честна дума.
* Майка ми е била бедна и отхвърлена от всички още преди кралят да ни накаже.
* Татко е бил принц. Истински, но после е срещнал мама, влюбил се в нейната ангелска красота и участвал в бунта заедно с нея. Сега е просто никой.
* Родителите ми са очаквали момче, след като вече са имали три дъщери. Била съм им последната надежда за син, но съм ги разочаровала.
* Най-голямата ми сестра, която тогава е била само на седем, е решила как да ме кръстят. Не знам дали сега се гордее с избора си, но истината е, че името ми отива, особено след като го поизкривих малко.
* Твърде отракана съм за хората си. Ние сме никой в обществото и всеки втори, да не кажа първи от нас, е взет за роб. А аз се държа така, сякаш превъзхождам всички.
* Мисля, че поведението ми е защитна реакция. Дори инстинкт.
* Липсват ми крилата ми. Никога не съм имала всъщност, но ми липсват, разбирате ли?
* Вярно, че не мога да летя и нямам никакви сили, но повярвайте, за две минути и ще си забравите името. Независимо дали се налага да ви сритам задника или да ви пратя в облаците.
* Падам си малко клептоманка, но това е пълна тайна. Главно защото никога не са ме хващали. Няма и да ме хванат.
* Обожавам лъскавото, скъпото и естетиката. Дайте ми бижута и дрехи и не ме търсете.
* Дразня се от факта, че съм най-малката сестра, защото никога не ме приемат насериозно и независимо, че отдавна пораснах, ме смятат за бебе.
* Дразня се и от това, че сме бедни.
* Както и че татко е бил толкова глупав, че да реши, че могат да свалят властта. Мама я оправдавам, тя никога не е живяла добре и е искала възмездие, но татко... о, неговото е просто безразсъдност.
* Хубава съм, екзотична съм, единствено расата ми пречи да завъртя главата на всеки благороден принц с пари в джоба в областта.
* Виждам в очите на хората, че ме съдят, сякаш аз съм виновна за глупостта на предците ни. Ама моля ви се, ако зависеше от мен нищо от това нямаше да стане. Разберете го.
* Не понасям да се отнасят така с мен и с близките ми. Както и с непознатите, белязани по същия начин като мен. Няма да го търпя още дълго. О, не.
* Не искам да бъда ничия робиня.
* Няма да го позволя.
* Ще намеря начин да полетя някой ден и да се издигна поне в обществото. Всички до един сме грешни и ненормални и няма само ние, падналите ангели, да си знаем косурите.
* Не съм като другите, жалка и подла. Знам какво мога и знам, че ще се прочуя.
* Любимият ми цвят е розовото, а материя- сатен.
* Свиря, пея и танцувам. Мога и да играя. Предполагам, изкуство е второто ми име.
* Аз съм от падналите ангели, които не са забравили как да летят.
babe cece.- Брой мнения : 2
Re: better than revenge ll babe cece is here to teach you ll
Одобрена си. Само да знаеш, че няма паднали ангели, ами просто наказани. Ангелите без отрязани криле не са по-малко презирани от обществото от колкото ридаещите, просто са се скрили и продължават да се крият избягвайки наказанието, но попаднат ли в лапите на Кралското семейство и те ще се простят с крилете си.
Кажи ми лика си, за да го впиша в заети и приятно изкарване във форума. ^^
Re: better than revenge ll babe cece is here to teach you ll
Ясно, съжалявам, че съм недоразбрала. ^^ Keke Palmer е ликът ми.Diamond blood wrote:Одобрена си. Само да знаеш, че няма паднали ангели, ами просто наказани. Ангелите без отрязани криле не са по-малко презирани от обществото от колкото ридаещите, просто са се скрили и продължават да се крият избягвайки наказанието, но попаднат ли в лапите на Кралското семейство и те ще се простят с крилете си.
babe cece.- Брой мнения : 2