Log in

I forgot my password

Latest topics
» ✘Doubt Doubt✘open✘
Sat May 12, 2018 2:05 pm by Sleepy Ash.

» ✘Killjester✘open✘
Sat May 12, 2018 2:03 pm by Sleepy Ash.

» ✘Lawless✘open✘
Sat May 12, 2018 2:00 pm by Sleepy Ash.

» ✘Sleepy Ash✘taken✘
Sat May 12, 2018 1:59 pm by Sleepy Ash.

» ✘Old Child✘taken✘
Sat May 12, 2018 1:56 pm by Sleepy Ash.

» ✘All of Love✘open✘
Sat May 12, 2018 1:53 pm by Sleepy Ash.

» ✘The Mother✘open✘
Sat May 12, 2018 3:52 am by Sleepy Ash.

» Without you I lose. Hurry up and save me! Hurry up and save me!
Thu May 03, 2018 6:59 am by vlad.

» коняри
Tue Oct 04, 2016 5:27 pm by Diamond blood

December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 37 on Sun Jul 02, 2017 11:52 pm

Aedion Slayer. General Aedion Slayer.

. :: The end :: Archive :: Heroes

Go down

Aedion Slayer. General Aedion Slayer.

Post by darkness on Thu Feb 18, 2016 11:30 pmAedion Slayer
the general of the dark legion
FC: Chris Wood
Едион Слейър.
Генерал Едион Слейър.
Змия. Арогантна, демонична, подла, себична змия. Но не, това никога нямаше да е достатъчно, за да обхване и една трета от онова, което той представляваше. Още от съвсем малък, Едион притежаваше смелостта и дързостта да говори каквото мисли, без да се интересува особено от последиците. Мазохист. Може би глупак? Не, не. Да сметнеш Едион Слейър за глупак можеше да ти коства главата. Подобно на хамелеон, той знаеше кога да мени кожата си и всичко в името на една, единствена цел –да оцелее. Умееше да борави с думите така, сякаш бяха ужасяващи заклинания. Физическата му красота пленяваше онези, които обичаха да се любуват на жестокото и недостъпното. И лоялността на легиона към него никога не можеше да бъде поставена под въпрос; обожаваха го.. ако изобщо можеха да изпитват нещо.. заради ужасяващите стратегии, в които никога не се споменаваше думата „милост“. Но на кого беше лоялен Едион? Нима някой можеше да проникне в мислите му, за да разбере?
Но какво още се знаеше за Едион, преди да се превърне в ужасяващия образ на безмилостен и бездушен генерал? Семейство? Любови? Мистерията около него оставаше твърде гъста, за да бъде разгадана толкова лесно. Видях го само веднъж, преди сякаш цяла вечност.Тогава, когато в живота му съществуваше и друга Слейър.. Неговата сестра. Тогава, когато в ума му съществуваше причина, която да задържа мрака далеч от сърцето му.. ако притежаваше такова. Очите му изглеждаха различно сини тогава.. По различен начин гледаше и виждаше; не с гняв, не с подлост... Не с мъст. По различен начин говореше –без да се чувства длъжен да слага маска, която да прикрива неговите истински чувства или мисли. Тогава лицето му изглеждаше далеч по-лесно за разчитане.. Радост, гняв, безразличие. Сега се усмихваше. Твърде много. Твърде фалшиво. Дръзко. Като чели предизвикваше смъртта всеки път, все по-близо и по-близо. И като чели контролът над тъмната материя изглеждаше сила, напълно пригодна за него. Тъмната и жестока мъгла, стелеща се от неговото присъствие. Дори, когато не я виждаш, я усещаш, под формата на леден студ... О, и Едион се усъвършенства. Веднъж загубил всичко, той нямаше какво друго да направи, освен да даде волята на своята жестокост. Използваше тъмната материя.. тази ужасяваща енергия, за да причинява болка. Не, не просто болка. Агония. И нима той не беше един от първите, използвали тази материя и зловеща енергия, за да разкъсват нечие съзнание? О, но не го правеше винаги. Не. Понякога се наслаждаваше на чисто физическата си сила и брилянтни умения с всяко оръжие.. Но за какво му бяха ками, арбалети.. когато самият той представляваше ужасяващо оръжие?
Повреден.
Мисля, че е повреден, ала никога няма да узная със сигурност. Възможно е да е роден толкова луд и без да му се е случило нещо.. ала нима синьото в очите му беше станало толкова дълбоко и натрошено от само себе си? Нима някой можеше да се появи на този свят счупен и изгубен? Жесток и безмилостен? И се опитваха да го променят. Безброй жени, имащи себе си за единствените, само защото им бе позволил да видят частица.. една, единствена частица от себе си. Вярваха, че могат да бъдат онова, което да спаси душата му... Но кога една душа се губеше? След кое убийство? След колко на брой жестокости? Защото списъкът изглеждаше безкрайно дълъг... Защото Едион желаеше сам да унищожи всяко късче от тази така наречена душа.. Сам, с голи ръце да изтръгне всяка причина за неговото спасение. И като чели бе успял да постигне всичко това..
Едион Слейър.
Генерал Едион Слейър.
Змия. Арогантна, демонична, подла, себична змия. Но не, това никога нямаше да е достатъчно, за да обхване и една трета от онова, което той представляваше.


avatar
darkness

Брой мнения : 2
Join date : 2016-02-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Aedion Slayer. General Aedion Slayer.

Post by Diamond blood on Thu Feb 18, 2016 11:38 pm

Прекрасен герой. love1 Добре дошъл. Да променям ли името ти или ще остен така?

_________________
IF I LOSE MYSELF TONIGHT
IT WOULD BE BY YOUR SIDE
avatar
Diamond blood
Admin

Брой мнения : 140
Join date : 2015-10-07

View user profile http://ruletheword.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Re: Aedion Slayer. General Aedion Slayer.

Post by darkness on Thu Feb 18, 2016 11:45 pm

Остави го така, благодаря. ;33
avatar
darkness

Брой мнения : 2
Join date : 2016-02-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Aedion Slayer. General Aedion Slayer.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


. :: The end :: Archive :: Heroes

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum