Log in

I forgot my password

Latest topics
» ✘Doubt Doubt✘open✘
Sat May 12, 2018 2:05 pm by Sleepy Ash.

» ✘Killjester✘open✘
Sat May 12, 2018 2:03 pm by Sleepy Ash.

» ✘Lawless✘open✘
Sat May 12, 2018 2:00 pm by Sleepy Ash.

» ✘Sleepy Ash✘taken✘
Sat May 12, 2018 1:59 pm by Sleepy Ash.

» ✘Old Child✘taken✘
Sat May 12, 2018 1:56 pm by Sleepy Ash.

» ✘All of Love✘open✘
Sat May 12, 2018 1:53 pm by Sleepy Ash.

» ✘The Mother✘open✘
Sat May 12, 2018 3:52 am by Sleepy Ash.

» Without you I lose. Hurry up and save me! Hurry up and save me!
Thu May 03, 2018 6:59 am by vlad.

» коняри
Tue Oct 04, 2016 5:27 pm by Diamond blood

December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 37 on Sun Jul 02, 2017 11:52 pm

Преди седмица / Кора и Ерик

. :: The end :: Archive :: Past

Go down

Преди седмица / Кора и Ерик

Post by cora; on Tue Aug 09, 2016 11:22 pm

Кора вървеше по коридорите на двореца. Това беше нейната задача. Да търсеше, да следеше. Трябваше да бъде предпазлива, наблюдателна. Все неща, които можеше в съвършенство. Все пак на това бе учена, а тя не си спестяваше уроците, никога. Новото я привличаше особено много. Беше толкова любопитна, беше й толкова интересно. Особено когато ги виждаше, когато знаеше. Опитваха се да лъжат, но промяната в изражението им, пребледняването, заекването. Всичко крещеше: лъжа. И сигурно такава си беше. Сега отново срещна онази жена, която беше хванала да краде от съветника. Същата. Отново взимаше нещо. Защо го правеше? Наистина не можеше да разбере, нашата героиня. Явно никой още не й бе дал да разбере колко лошо нещо е кражбата. Бе обещала да не се меси, но наистина вече откачаше. Тази жена дори не трябваше да съществува. Сигурно и срам нямаше. Какво ако й извиеше ръцете? Беше крайно време.
Отвори бавно вратата на покоите на Ерик, като разбира се изчака да види дали ще я хване отново. И разбира се. Точно това се случи. Повдигна вежди. Затвори вратата зад себе си и направи няколко крачки напред.
- Знаеш ли, за това трябва да ти отрежат ръцете - рече Кора и направи още няколко стъпки напред. - Какво криеш? - попита и погледна към ръцете й, които очевидно криеха нещо ... и със сигурност не беше малко, а доста голямо, защото го изпусна и се чу силен трясък, но преди това да се случи чу едно "нищо" от госпожицата пред нея и наистина се почувства засегната. - За глупачка ли ме мислиш? Върни го, откъдето си го взела - каза заповеднически.
Че коя беше тази, че да ходеше, където си иска и да правеше, каквото си иска. Не, това не беше честно. Всеки трябваше да си знае мястото. Не че и тя не се разпореждаше като кралица, но не можеше да остави и това създание да прави глупости и никой нищо да не й казва.
- Следващият път ...
- Моля те не ме наранявай - чу как гласът й трепереше, а по лицето й започнаха да се стичат някакви подобия на сълзи.
- Не ме прекъсвай! - каза и я хвана за ръката. - Следващият път някой друг ще се разправя с теб. И не си мисли, че съм приключила темата. Има още какво да си говорим - каза, като я изхвърли от помещението, както и тя излезе. - Все някога трябва да си получиш заслуженото, нали? - попита, а след това я пусна и момичето побягна на някъде.
Нямаше да избяга. Ако искаше, да го беше отдавна направила. Но не можеше да го отпише. Щом имаше смелост да краде ...
avatar
cora;

Брой мнения : 73
Join date : 2015-10-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Преди седмица / Кора и Ерик

Post by The duke of heaven on Wed Aug 10, 2016 12:54 am

Седях на една пейка в градината и се опитвах да изключа мислите си. Гледах пълната луна и леко се усмихнах. Притворих очи и се успокоих. Не след дълго ситни капчици започнаха да се удрят в кожата на лицето ми, а след това и по цялото ми тяло. Седях на пейката дълго. Целия подгизнах. Чух гласовете на прислугата зад гърба си.
- Сир, ще се простудите! Приберете се, моля ви!
- Сир, лошо ли ви е!? Да ви заведем при доктора!? Да извикаме доктора тук!?
Не им обърнах никакво внимание. Просто станах и се запътих към замъка. Крачех из коридорите след късната разходка в градината. Наближавах стаята си и забелязах Кора пред вратата ми. Нещо я тревожеше. Имаше онова нейно изражения, сякаш ще скалпира някой. Обожавам тези моменти. Палава усмивка прегърна лицето ми. Снижих се леко и започнах да стъпвам тихо, като дебнеща котка. За отрицателно време изминах десетината метра между нас. Застанах точно зад нея. Бавно прокарах пръстите си по кръста и' и обгръщайки я плътно целунах дясната страна на нежния и' врат. Студени капки от косата ми паднаха по голото и' деколте. Тя облегна тялото си на здравите ми гърди и прокара пръстите на дясната си ръка по начупилата ми се мокра коса. Чу се въздишка от удоволствие. Кора знаеше много добре кой е зад нея. Само аз си позволявах да правя подобни неща. Сексапилните извивки на легионерката ме привличаха неимоверно от години. Известно време се сдържах, но веднъж тя ме погледна сякаш, че изкрещя "вземи ме". От тогава тя често споделя леглото ми. Приближих се с целувки до ухото и' и нежно прошепнах.
- Липсвах ли ти!? Или трябва да благодаря на някой друг, че те намирам точно пред моята врата?
avatar
The duke of heaven

Брой мнения : 6
Join date : 2016-07-31
Местожителство : The Kingdom

View user profile http://night-creatures.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Преди седмица / Кора и Ерик

Post by cora; on Wed Aug 10, 2016 7:00 pm

Беше невъзможно за Кора да сбърка човека зад себе си. Тя познаваше това тяло, тези действия доста добре, че да си помисли за друг. Очите й светнаха, когато усети тялото му до своето. Най - сетне щеше да й се случи нещо интересно. Беше й омръзнало да броди като призрак из кралството. Време беше да получи и някакво възнаграждение за усилията си.
- И двете - отговори набързо.
Отдръпна се от него, а след това се завъртя и първо го огледа, а след това хвърли погледа си към очите му.
- Да не настинете - повдигна вежди, а след това направи няколко крачки към него. - Трябва да се преоблечете. Мога да Ви помогна - каза, а след това впи устните си в неговите и отново прокара пръстите по косата му.
Истината беше такава, че мокрото му тяло изобщо не я смущаваше. Дори я възбуждаше още повече. Защо му беше на човек да се отказва от това, което харесваше?
- Можем да влезем в стаята Ви. Ще ми бъде много по - удобно - каза и се подсмихна, като бе отделила устните си от неговите.
Дъхът й със сигурност се блъскаше в лицето му. Беше толкова близо, че сякаш го целуваше чрез думите си.
- Можем и да започнем с това - каза, като свали горнището му, при което й се откри гледка към перфектно оформените му мускули. - Трябва да се грижите за здравето си - подаде му я и се усмихна така сякаш в главата й изобщо не блуждаеха други задни намерения.
avatar
cora;

Брой мнения : 73
Join date : 2015-10-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Преди седмица / Кора и Ерик

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


. :: The end :: Archive :: Past

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum